viernes, 18 de febrero de 2011

PROGRAMA TERRITORI VERMELL/ Teatre El Magatzem/ Tarragona/ DISSABTE 19 Febrer 2011 // 21:00H. // 5 €

L´OVELLA VERMELLA  Centre D´Art D´Acció del tarragonés/ Teatre El Magatzem/ Tarragona/ DISSABTE 19 Febrer 2011 // 21:00H. // 5 €.




##################################################################
PROGRAMA TERRITORI VERMELL Febrer:
##################################################################


PERFORMANCES:


Nevus (2011)// Julia Mariscal /LONDON-BARCELONA
Acció Sonora i Matérica de tall Escultoric
Estrena absolut a l´Estat. 10min.?

Julia
Mariscal presenta un escenari de navegació, on investiga una associació entre la imatge de la pròpia esquena de l'artista, plena de pigues i activa la seva relació-tant formal com abstracta, amb les estrelles i els mapes celestes.
Usant un
llenguatge escultòric el temps transcorre mentre es barregen idees com el posicionament, l'exterior i interior, el lloc, elreconeixement, la percepció i projecció. Donant èmfasi a la llum, l'artista presentarà una última peça que s'activa segons laquantitat de llum o la seva absència, tancant l'acció amb una peça formal i matèrica.
 
Julia Mariscal (Barcelona, 1981) treballa i viu entre Barcelona i Londres. Treballa amb dibuix, collage, so, escultura, performance i instal lació unificats per una preocupació per la fisicalitat dels materials i el procés de producció. Julia entén l'espai com una cosa porós, disposa d'ell amb narratives no lineals que es relacionen amb el concepte del plec..





que...? (2011)// Fabio Guzman /BUENOS AIRES-RODA de BARÁ
Acció Poética i Plástica
Estrena absolut a l´Estat. 10min.?


Qué ?
Qué esperem ?
Qué pensem ?
Qué sentim ?
Qué ?...


VIDEO-PERFORMANCES:
( Accions Antisistema, la revolució Espanyola)


- Flasmob Rumba Rave Banquero //  Grupo Flo6x8 // Sevilla. 4´26´´ // 2010
- Operacion Trapos Sucios //  Grupo Flo6x8 // Sevilla .2´35´´ // 2011

- Acciones Meditadas // Grupo Per-Formate 2009 // Tgn-Bcn-Mlg 8´07" // 2009

- Sr. Consumo/ // Grupo Per-Formate 2009 // Tgn-Bcn-Mlg // 5´40´´ // 2009


CINE-PERFORMANCE
:

Film: L´INFERNO / Any 1911 / Angles / Subtitulat en Castellá / 47min. Arxiu de L´Ovella amb procedent  del   "The British Film Institute". 

Un projecte de Reçerca participatiu i colaboratiu diriguit i curat personalment per  PEDRO ALBA ens apropa als primer films de l´historia. Exposem un projecte de recerca, Creand aixi  un espai paralel en pantalla oberta amb obras cinematográficas produides entre 18841922, i que tenen en si mateixas unes notes de performance i performativitat que ens farán reflexionar si el començament del Cinema i El començament de l´accio con registre, potser vinguin de la ma. 

 Obrim un espai public per a la investigació i la recerca del concepte de performatividad al llarg de l´historia del cinema. Debat d´actualitat avui día en l´entorn de l´art d´accio, la performance y el concepte d´activitat . Molts son els  critics d´art i performance que situan aquest binomi al començament dels anys 70, uns altres a las Avanguardes dels anys 20 . Al llarg dels mesos de la programació del TERRITORI VERMELL 2011.


############################################################################
ORGANITZA:Centre d´Art d´Acció del Tarragones L´OVELLA VERMELLA /  
COL·LABORA: REDACCION, Teatre el Magatzem de Tarragona i Universitat URV.
############################################################################

ARXIU AUDIVISUAL REBUT GENER/FEBRER:- El Viatge, de la realitat a la ficció // Gustavo Fdez, Isabel Jover i Cesar Reglero.- Estrategies de coneixement // Montserrat Cortadellas.- 3er Simposio Internazionale d´arte contemporenea Verbania 2003.- Moviments // Anadón.- Sota les Montanyes // Sergi Quiñonero.- Poisson Soluble Nºs 3 i 4.- Tamdem 2007.- Boek 861 nº 192 i nº 185 1210.- Pliegos de la Visión nº 22, 26, 27 i 28, Editorial BCD.- COntradiccions // Corporacion Semiótica Galega.- Ex!poesía 2008....etc...

############################################################################

No hay comentarios:

Publicar un comentario