miércoles, 15 de junio de 2011

15/19 Juny L´Ovella Vermella A PIC NIC 2011. Cadalso. MADRID


Ens anem de viatge al Festival PIC NIC, que organitzen ARTON i BOKACCIÓN, a la finca El BOKERON. Durant 5 dies rodarem la pelicula performance PERDUT, presentarem el projecte VERMELL i a més Pedro Alba presentarà en AVANT PREMIERE la seva pelicula performance MAD IN MALAGA i Joan Pascual i Alex Manriquez ens regalaran a tots una "versió camping" de 1 +1 NO SON DOS, una de les seves últimes accions.
 imatge del rodatge de MAD IN MALAGA, el primer Film/Performance de Pedro Alba.2011



imatge de 1+1 NO SON 2, al Territori Vermell de Març al Teatre Magatzem.2011

 
I, per descomptat, tot això sense oblidar que Comptarem també amb un espai de formació / entrenament en art d'acció facilitat per l'artista madrilenya de llarga trajectòria nacional i internacional i co-gestora del festival internacional d'art d'acció ACCIÓ! MAD Nieves Correa

    
Residència artística d'una setmana per a dues artistes estrangeres: Kiki Taira i Bean, London (UK) responsables de ArtEvict i] performance space [respectivament.

 


    
El seu espai "El Bokerón" en què han habilitat zona de pàrquing, càmping, serveis higiènics, bar, cuina vegetariana i recollida i retirada de residus.

Durant la tarda del divendres donaran la benvinguda des de les 17.00 h. de la tarda a les persones que vulguin acampar a "El Bokerón".
Les activitats de "Pic Nic ..." començaran la mateixa tarda del divendres 17 de juny amb l'inici d'accions duracionales que s'estendran al llarg de tot "Pic Nic ..." i la projecció de videoacciones d'artistes rellevants.


El matí i tarda del dissabte 18 i el matí del diumenge 19 es dedicaran a les accions en viu de les i els artistes: Isabel León (Caceres / Granada), Sofia Mateixa (Madrid), Saverio Longo (Amsterdam), Marianela Lleó (Bilbao ), Luis Elorriaga (Madrid), Seafree (Madrid), Yolanda Pérez Herreras (Madrid), Victor Bonet (València), Antonio Ramírez Stavibo amb el seu grup d'artistes encara per confirmar (Madrid), Alba Soto amb la col.laboració de Maria Vázquez ( Madrid), Col.lectiu BU (Portugal), Miguel Guzman (Madrid), Mabel diumenge (Madrid), Palmer Fishman (Barcelona / San Diego, EUA), Joan Pau Beltrán (Colòmbia), Angélica Salazar (València), Christian Fernández Miró (Madrid ) i Pedro Alba, Alex Manríquez i Joan Pascual (Tarragona).
El taller de Nieves Correa, per al qual encara queden places vacants, començarà el dissabte a les 10.00 h. del matí i s'estendrà durant la tarda del mateix dissabte i el matí de diumenge acabant amb una exposició final del treball que hagin dut a terme les persones participants en ell juntament amb la pròpia Nieves Correa.
...de la seva web...
“Pic Nic …” es la última propuesta de ARTóN antes de las merecidas vacaciones de verano. Acogidas en la finca de bokACCIÓN en Cadalso de los Vídrios y en colaboración codo a codo con la organización hermana hemos organizado el mayor proyecto en el que nos hayamos embarcado nunca, un fin de semana de viernes a domingo dedicado al arte de acción.+INFO // ART

No hay comentarios:

Publicar un comentario